Powered By Blogger

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο από τους πέντε “σοφούς” της Νέας Δημοκρατίας, λένε….


Δηλώσεις του Νότη Μηταράκη την 01/05/2010 στην εφημερίδα Μακεδονία, και πριν αναλάβει τα καθήκοντα του στη ΝΝΔ.

Πιστεύετε ότι έχει βάση η δαιμονοποίηση του ρόλου του ΔΝΤ από την ελληνική κοινή γνώμη;

-Το ΔΝΤ συνδυάζεται με σκληρά μέτρα και άμεση προσαρμογή. Βέβαια, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να έχουμε εναλλακτικές λύσεις.

Μετά μάλλον του έκανε οικονομική ανάλυση ο Αντώνης, γνωστός για τις γνώσεις του και την επαγγελματική του εμπειρία, και άρχισε και αυτός να μιλάει για έξοδο από το μνημόνιο και να συγχαίρει το αφεντικό του για "υπεύθυνη στάση".

Δηλώσεις του Θεόδωρου Βάρδα την 31/08/2010 και την 01/09/09, συμβούλου του Σαμαρά για οικονομικά θέματα, περί της ψήφισης του "Μνημονίου" και του "πολιτικού κόστους":

"Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος"

"Έχουμε καταλάβει πλέον πως το πρόβλημα της Οικονομίας δεν είναι οικονομικό, είναι πολιτικό καθαρά.
Είναι δηλαδή ο φόβος του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.
Όταν κυβερνάει κάποιος φοβάται να πάρει τα σωστά μέτρα, γιατί φοβάται ότι ο άλλος που είναι απέναντι στην αντιπολίτευση, θα του πάει κόντρα για να χαϊδέψει αυτιά και να κερδίσει ποσοστά δημοσκοπικά.
Δεν θέλει και η Αντιπολίτευση να συμμετάσχει γιατί λέει "άστους, ξέρουμε ότι τίποτε δεν θα κάνουνε, και σε 3-4 χρόνια θα αντιστραφούν τα δημοσκοπικά αποτελέσματα και θα βγούμε εμείς στην κυβέρνηση"

Κατά τα άλλα έφταιγε η Ντόρα!!!